Filmclub

LeeftijdVanaf 18 jaar
WaarPathé Bioscoop Haarlem
Prijs€ 139,- voor 10 keer

Samen naar de film is altijd leuker dan alleen! Elke maand zoeken we een nieuwe film uit en bezoeken we op maandagavond de Pathé Bioscoop in Haarlem. Daarna kletsen we nog even na over de film.

Muziek- en zangles

Kunst en cultuur
Wanneermaandag tussen 13.00-19.00 (in overleg)
Prijs€ 468,30 (1 uur groepsles), € 625,05 (1/2 uur privéles).

Wat is er leuker dan zelf leren muziek maken? Docente Astrid geeft les op keyboard of blokfluit. Ook geeft zij zangles. Als je niet kunt lezen, leer je de muzieknoten met behulp van kleuren. Je leert bekende Nederlandse liedjes en melodieën, maar ook Engelstalige popmuziek komt aan bod. Ieder jaar treden de muzikanten en zangers wel een keer op voor publiek.

Theatergroep Klapstuk

Wanneerdinsdag van 19.00-21.30 uur
Prijs€ 187,30

Bij Theatergroep Klapstuk krijg je les in acteren, stemtraining en alles wat met theater te maken heeft. Als je interesse hebt, vragen wij je een op proef om te kijken of het iets voor je is. Eén keer per 2 jaar maken we een voorstelling en treden we op voor publiek. Als het mogelijk is, treden we ook op in een echt theater. De lessen worden gegeven door een regisseur en enthousiaste vrijwilligers. Kijk ook eens op www.theaterklapstuk.nl.

Buurt Band – nieuw –

Wanneerdonderdagmiddag en donderdagavond
LeeftijdVanaf 18 jaar
Waar1 Buurtband bij De Baan en 1 Buurtband in Schalkwijk