Menu

Zomeruitjes in 2023

Bekijk de zomeruitjeskalender 2023.

Ga hier naar het aanmeldformulier om je op te geven!
Aanmelden met een mailtje of telefoontje is niet de bedoeling. We hebben van elke deelnemer de complete en actuele gegevens nodig om iedereen goed te kunnen begeleiden.

Lees hier meer over elk uitje!

Creatieve middag: versier een tas
We gaan aan de slag met het versieren van een stoffen tas, met zomerse figuurtjes, stempels en kleurige tekst. Jij bepaalt hoe jouw tas eruit komt te zien en natuurlijk krijg je de tas aan het eind mee naar huis. Ook krijg je er een drankje en wat lekkers bij.

Zomerdisco met zanger
Het is weer tijd voor een zomerse disco-avond! Natuurlijk draait de DJ de leukste hits. En zanger Benny Bakker komt langs voor een swingend optreden. Je krijgt er een paar drankjes bij en er is wat te knabbelen, zoals chips, kaas en komkommer. Thema is Hawaii.

Borrel Bingo met optreden
We spelen twee rondes bingo met leuke prijzen voor iedereen. Ook eten en drinken we er wat lekkers bij. En we sluiten af met een gezellig optreden van zanger Will, waarbij de voetjes van de vloer mogen.

Pannenkoekenfeest – terrein Hartekamp Groep (orangerie)
Dit jaar organiseren we het gezellige pannenkoekenfeest samen met De Hartekamp Groep, bij de mooie oranjerie op hun terrein in Heemstede. De pannenkoekenkar komt heerlijke pannenkoeken bakken en er is een DJ en zangeres. Er kan dus lekker gedanst en gesmuld worden. Bij mooi weer kunnen we op het terras zitten en anders is er binnen ook genoeg plek.

Midgetgolf
Doe je mee aan een zomerse middag midgetgolf? In groepjes gaan we een balletje slaan op Midgetgolfbaan Haarlem. Je krijgt er een drankje en ijsje bij.

Disco Bowlen
Bij De Zoete Inval gaan we in groepjes bowlen, met gezellige muziek erbij. Tussendoor nemen we af en toe een drankje en bittergarnituur. Gooi jij alle pins om?

Dierenpark Hoenderdaell
Met een touringcar gaan we naar dit leuke dierenpark in Noord Holland. We drinken koffie met gebak bij aankomst. In groepjes gaan we op pad in het pak om alle dieren te zien, zoals leeuwen, beren, apen of wolven. Er zijn ook voeder demonstraties. En natuurlijk zit er ook een warme lunch bij. Bekijk hier welke dieren er zijn.

Zomers Eetcafé
Ook deze zomer kun je weer bij De Baan terecht voor een heerlijk 3 gangen diner. Je krijgt er ook 2 drankjes bij. Wat is er nou leuker dan samen eten en kletsen met bekenden of juist nieuwe mensen ontmoeten.

Pretpark Duinrell
We gaan met de bus naar Duinrell, waar we in groepje door het park gaan. Er zijn snelle, spannende attracties, zoals de Falcon achtbaan, waterachtbaan, schommel-schip, Mad Mill en Waterspin. Maar er zijn ook rustigere attracties zoals reuzenrad, sprookjesland, oldtimer baan of caroussel. Je krijgt in het park een kop koffie, een warme lunch en een tussendoortje. Bekijk hier alle attracties.

BBQ feest
We sluiten de zomer af met een groot BBQ feest. Er is een uitgebreide BBQ maaltijd met vlees, salades, brood en sauzen en nog een ijsje toe. Verder draait de dj de leukste hits en kan er gedanst worden.