Dagbesteding ’t Paleis

Wanneerma t/m vrij
Leeftijdvolwassenen
Prijsindicatie dagbesteding

Philadelphia en De Baan bieden dagbesteding in het pand van De Baan: ’t Paleis. Deelnemers worden begeleid door professionele krachten van Philadelphia en ervaren vrijwilligers van De Baan. Bekijk de flyer of het filmpje.

Eetcafé

Recreatie en ontmoeting
Wanneer1x per maand op woensdag van 18.15-20.30 uur
Prijs€ 10,- per keer (incl. 2 drankjes)

Elke maand is het eetcafé bij De Baan geopend en maken de vrijwilligers een lekkere, gezonde driegangen-maaltijd klaar. Onder het genot van een hapje en een drankje ontmoet je nieuwe mensen of klets je bij met bekenden. Data 2019: 16 jan, 27 feb, 20 maart, 17 april, 15 mei, 19 juni.

Sportmix

Sport en ontspanning
Wanneerwoensdag van 19.00-20.00 uur
Leeftijdvan 16 t/m 35 jaar
WaarGymzaal Emmaschool

Bij Sportmix sport je iedere week een uur onder begeleiding van een vakkracht. Basketbal, voetbal, hockey, tikspellen en andere zaalsporten komen aan bod. Spelenderwijs train je je conditie en uithoudingsvermogen.

Zwemclub Waterzooi

Sport en ontspanning
Wanneerwoensdag van 19.00-20.00 uur
WaarZwembad Nieuw Unicum

Dit is een gezellige club waar je een uurtje recreatief kunt zwemmen. Je kunt baantjes trekken, maar er is ook voldoende spelmateriaal om je mee te vermaken. De diepte van het zwembad is op stahoogte; iedereen die ‘vrij’ is in het water kan komen zwemmen.

Zoek op onze activiteiten per dag

- Maandag - Dinsdag - Woensdag - Donderdag - Vrijdag - Zaterdag - Zondag