Bewegen op Muziek

Sport en ontspanning
WanneerMaandag van 19.30-21.00 uur
Prijs € 187,30

Bewegen is goed voor iedereen. De docent kijkt naar welke bewegingen jij kunt én leuk vindt. Door elke week te komen, verbeter je je ook nog eens je conditie. En is het natuurlijk gewoon gezellig.

Dagbesteding ’t Paleis

Wanneerma t/m vrij
Leeftijdvolwassenen
Prijsindicatie dagbesteding

Philadelphia en De Baan bieden dagbesteding in het pand van De Baan: ’t Paleis. Deelnemers worden begeleid door professionele krachten van Philadelphia en ervaren vrijwilligers van De Baan. Bekijk de flyer of het filmpje.

Kenniscafé

Recreatie en ontmoeting
Wanneer1 x per maand 19.00-20.30 uur
WaarHogeschool InHolland
Prijsgeen

Bij het Kenniscafé heb je niet alleen een gezellige avond, maar bespreken we ook iedere maand een ander onderwerp, zoals vrije tijd, vriendschap, geld of muziek. De Baan organiseert het Kenniscafé samen met de leerwerkstudenten van de LFB. Kijk ook eens op www.lfb.nu. Meld je aan voor onze mailinglijst, dan krijg je het programma per e-mail toegestuurd.

’t Kookdiner

Iets leren
Kinderen en jongeren
Wanneermaandagen van 17.30-20.00 uur
WaarLeskeuken Gunningschool - Haarlem Noord
Prijs€ 171,05 (voor 12 avonden)

In kleine groepjes leer je van een kok en vrijwilligers allerlei lekkere gerechten klaarmaken. Er wordt altijd een hoofdgerecht en een toetje gemaakt. Na het koken ga je samen aan tafel voor het diner. Bekijk hier de flyer

’t Kookdiner

Hobby's en cursussen
Wanneermaandag van 17.30-20.00 uur
WaarLeskeuken Gunningschool - Haarlem Noord
Prijs€ 171,05 (voor 12 avonden)

Muziek- en zangles

Activiteiten voor kinderen en jongeren
Iets leren
Wanneermaandag tussen 13.30-19.00 uur (in overleg)
Prijs€ 468,30 (1 uur groepsles), € 625,05 (1/2 uur privéles).

Wat is er leuker dan zelf leren muziek maken? Docente Astrid geeft les op keyboard of blokfluit. Ook geeft zijn zangles. Als je niet kunt lezen, leer je de muzieknoten met behulp van kleuren. Je leert bekende Nederlandse liedjes en melodieën, maar ook Engelstalige popmuziek komt aan bod. Ieder jaar treden de muzikanten en zangers wel een keer op voor publiek.

Muziek- en zangles

Kunst en cultuur
Wanneermaandag tussen 13.00-19.00 (in overleg)
Prijs€ 468,30 (1 uur groepsles), € 625,05 (1/2 uur privéles).

Wat is er leuker dan zelf leren muziek maken? Docente Astrid geeft les op keyboard of blokfluit. Ook geeft zij zangles. Als je niet kunt lezen, leer je de muzieknoten met behulp van kleuren. Je leert bekende Nederlandse liedjes en melodieën, maar ook Engelstalige popmuziek komt aan bod. Ieder jaar treden de muzikanten en zangers wel een keer op voor publiek.

Paardrijden

Sport en ontspanning
Wanneermaandagavond volgens rooster
WaarManege Kennemergaarde