Kookcursus ’t Kookdiner

Wanneermaandag van 17.30-20.00 uur
WaarLeskeuken Gunningschool - Haarlem Noord
Prijs€ 102,- (voor 10 lessen)

In kleine groepjes leer je van een kok en vrijwilligers allerlei lekkere gerechten klaarmaken. Er wordt altijd een hoofdgerecht en een toetje gemaakt. Na het koken ga je samen aan tafel voor het diner.

Kookclub ’t Kookpunt

Wanneerdinsdag van 19.00-21.30 uur
WaarVan Voorthuijsenschool
Prijs€ 102,- voor 10 lessen (er zijn 2 x 10 lessen per jaar)

Bij deze kookclub staan samen koken en gezelligheid centraal. Met zijn allen maak je de lekkerste maaltijden klaar. De vrijwilligers bedenken elke keer nieuwe recepten en leggen je uit hoe je alles kunt klaarmaken. Aan een mooi gedekte tafel wordt er samen gegeten en bijgepraat, onder het genot van een drankje. Na de afwas gaat iedereen weer voldaan naar huis.

DJ cursus

Hobby's en cursussen
Wanneer5 donderdagen van 19.30-21.00 uur (20 en 27 okt, 3 en 10 en 17 nov, 19 nov presentatie)
WaarWIJ Heemstede, De Luifel
Prijs€ 67,50 voor 5 lessen en 1 optreden

Lijkt het jou fantastisch om zelf te leren draaien als een DJ? Onder leiding van een ervaren DJ leer je de basis van mixen en draaien. Na afloop de lessen krijg je de kans om als DJ te draaien op een discoavond. Deze cursus biedt De Baan aan in samenwerking met WIJ Heemstede. Let op! Het is veranderd naar donderdag in plaats van dinsdag.

Hobbyclub

Wanneerdonderdag van 19.00-21.00 uur
WaarDagcentrum Albert Schweitzerlaan
Prijs€ 193,50

Ben jij graag met je handen bezig? Bij deze creatieve club kun je kiezen uit bijvoorbeeld houtbewerken, kaarten maken, handwerken, schilderen of sieraden maken. Elk seizoen is er aandacht voor thema’s als Sinterklaas, Kerst of Valentijn en er wordt regelmatig een feestavond georganiseerd.

Werelddansen

Wanneerdonderdag van 19.00-20.30 uur
Prijs€ 193,50

Bij het werelddansen leer je een aantal verschillende, eenvoudige groepsdansen. Je beweegt op een rustige, prettige manier en er is veel herhaling. De vrijwilligers maken er samen met jou een leuke avond van. Je danst op Nederlandstalige liedjes, maar er is ook muziek in andere talen.