donatie knop
Menu

Vrijwilligerswerk bij Stichting De Baan: Maak Impact met Jouw Passie!

Wil jij het verschil maken in het leven van mensen met een verstandelijke beperking? Bij ons kun je jouw talenten en energie inzetten om onvergetelijke momenten te creëren. Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers voor diverse clubs en activiteiten.

Waarom vrijwilliger worden bij Stichting De Baan?

Bij Stichting De Baan draait alles om het vervullen van dromen. Samen met ons team van vrijwilligers organiseren we meer dan 40 clubs en activiteiten voor mensen met een verstandelijke beperking. Of je nu ervaring hebt in sport, creativiteit, communicatie of gewoon een warm hart hebt voor mensen, wij hebben een plek voor jou! Als vrijwilliger draag je direct bij aan een inclusieve en positieve omgeving.

Onze vrijwilligersvacatures

Hieronder vind je een selectie van onze actuele vacatures. Staat jouw passie er niet bij? Neem gerust contact met ons op, want er is altijd iets te doen waar jij energie van krijgt.


1. Creatieve vrijwilliger voor de LEGO-club

Ben jij iemand die houdt van bouwen en gezelligheid? Help ons bij de LEGO-club, waar we samen met deelnemers creatieve bouwwerken maken en plezier hebben.
Lees meer en solliciteer online.


2. Vrijwilliger Computerclub

Deel jouw computervaardigheden met onze deelnemers! Of het nu gaat om foto’s bewerken, gamen, of basis computervaardigheden leren – jij maakt het verschil.
Lees meer en solliciteer online.


3. Begeleider Sportmix

Sportief en enthousiast? Begeleid onze wekelijkse sportactiviteiten en help onze deelnemers in beweging te blijven.
Lees meer en solliciteer online.


4. Marketing, Communicatie & PR Specialist

Heb jij ervaring in marketing en communicatie? Help ons om onze naamsbekendheid te vergroten en onze activiteiten te promoten.
Lees meer en solliciteer online.


5. Vrijwilliger Disco Eksjun

Ben jij een DJ in de dop of een enthousiaste gastvrouw? Maak de vrijdagavond onvergetelijk bij onze Disco Eksjun!
Tijden: Vrijdagavond
Lees meer en solliciteer online.


6. Administratief vrijwilliger op Kantoor

Help ons team met administratieve taken, zoals het maken van verjaardagskaarten en het ondersteunen van onze clubs. Een leuke functie voor mensen die van organiseren houden!
Tijden: Flexibel
Lees meer en solliciteer online.

7. Breng plezier in het weekend, word gastvrouw/-heer bij Vrijbuiters!

Ben jij iemand die houdt van gezelligheid en het leuk vindt om met anderen spelletjes te spelen? Bij Club Vrijbuiters draait alles om samenkomen, lachen, en een leuke tijd hebben in het weekend. We zoeken een gastvrouw/-heer die een warme en gezellige sfeer creëert en samen met onze deelnemers spelletjes organiseert zoals Rummikub, puzzelen en knutselen.
Lees meer en solliciteer online.

Bekijk hier de overige vacatures per dag >>


Hoe meld je je aan als vrijwilliger?

Zie jij jezelf al meedoen in één van onze activiteiten? Solliciteren is makkelijk! Klik op de link bij de vacature die jou aanspreekt en stuur ons je CV en een korte motivatie. Heb je vragen of wil je meer weten? Neem dan contact met ons op via team@stichtingdebaan.nl of bel 023 531 4463. We kijken uit naar het gesprek!

Diversiteit wordt bij Stichting De Baan gewaardeerd. We moedigen daarom iedereen aan om te solliciteren, ongeacht leeftijd, geslacht, seksuele geaardheid, etniciteit, religie of handicap.


Veelgestelde vragen (FAQ)

1. Heb ik ervaring nodig om vrijwilliger te worden?
Nee, ervaring is een plus, maar enthousiasme, passie en betrokkenheid zijn nog belangrijker. We kijken graag naar wat jij kunt bijdragen.

2. Hoeveel tijd moet ik als vrijwilliger investeren?
We zijn flexibel! Samen kijken we naar een rooster dat bij jou past.

3. Welke ondersteuning krijg ik als vrijwilliger?
Ons team biedt begeleiding en ondersteuning zodat je vol vertrouwen aan de slag kunt gaan.


Waarom vrijwilligerswerk bij Stichting de Baan?

Vrijwilligerswerk bij Stichting De Baan betekent niet alleen dat je anderen helpt, maar ook dat je nieuwe mensen leert kennen, vaardigheden ontwikkelt en een verschil maakt in jouw omgeving. Samen creëren we een betere wereld voor mensen met een verstandelijke beperking.

Meld je vandaag nog aan en maak impact met jouw passie!