donatie knop
Menu

Vacature stagiair marketing en communicatie

Ben jij gepassioneerd over marketing en communicatie en zoek je een uitdagende stage waarin je jezelf kunt ontwikkelen en een significante impact kunt maken? Dan is deze stage als Marketing & Communication Specialist bij Stichting de Baan dé perfecte kans voor jou!

Over ons:

Stichting De Baan bevordert al meer dan 50 jaar mogelijkheden boven beperkingen en brengt plezier, ontmoeting, participatie, ontwikkeling en verrijking in het leven van onze deelnemers. Onze passie gedreven vrijwilligers, ondersteund door professionals, waarborgen kwaliteit met betrokkenheid, plezier en professionaliteit. We streven naar inclusiviteit door vrijetijdsactiviteiten aan te bieden voor mensen met een verstandelijke beperking. Onze focus ligt op genieten, ontplooiing en het verrijken van levens, terwijl we streven naar zelfredzaamheid en verbinding met andere organisaties. Kom jij onze missie ondersteunen?

Taken en verantwoordelijkheden:

 • Ontwikkelen van strategieën: Bedenken en uitvoeren van marketing- en communicatiestrategieën om de zichtbaarheid van Stichting De Baan te vergroten en nieuwe deelnemers en donateurs aan te trekken.
 • Contentcreatie: Schrijven van content voor verschillende kanalen zoals sociale media, nieuwsbrieven en persberichten.
 • Social media management: Beheren van sociale mediakanalen, interactie met volgers en monitoren van betrokkenheid.
 • Promotieactiviteiten: Organiseren van promotie-evenementen om de missie van de organisatie te verspreiden en de gemeenschap te betrekken.
 • Analyse en rapportage: Analyseren van marketingprestaties en opstellen van rapporten om inzichten te verkrijgen en verbeteringen voor te stellen.
 • Samenwerking: Samenwerken met interne en externe teams om de marketingdoelstellingen te bereiken.
 • Creatieve input: Bijdragen aan nieuwe ideeën en campagnes om de impact van Stichting De Baan te vergroten.
 • Organisatieontwikkeling: Feedback geven en suggesties doen voor verbetering van marketingprocessen binnen de organisatie.

Als stagiair krijg je de kans om waardevolle ervaring op te doen en bij te dragen aan de groei van de organisatie.

Gewenste profiel:

We zoeken een gemotiveerde stagiaire die houdt van mensen, die goed is in de Nederlandse taal en geïnteresseerd is in marketing en communicatie. Daarnaast verwachten we dat je goed zelfstandig kan werken, maar dat je ook goed in een team kan werken.

Waarom stage lopen bij Stichting de Baan?

Impact maken in een gezellige omgeving en vooral: werken in een fijn team. We bespreken jouw wensen en doelen en stemmen daar het takenpakket zoveel als mogelijk op af.

 • Impact: Je maakt direct verschil en draagt bij aan onze missie.
 • Leeromgeving: Professionele begeleiding en ruimte voor groei.
 • Verantwoordelijkheid: Je krijgt veel vrijheid en eigen initiatief wordt gewaardeerd.
 • Diversiteit: Een breed scala aan taken voor een gevarieerde leerervaring.
 • Positieve omgeving: Een inspirerende en gezellige werkcultuur waarin je wordt gewaardeerd.
 • Moet je voor je studie een onderzoek doen? Wij kijken graag of we een geschikt onderwerp voor je hebben

Kortom, stage lopen bij Stichting de Baan betekent waardevolle ervaring opdoen, bijdragen aan een betere wereld en jezelf ontwikkelen als professional.

Samen impact maken?

Ben je enthousiast om jouw kennis en vaardigheden in te zetten voor anderen en wil je werkervaring opdoen in een afwisselende vrijwilligersfunctie? Stuur dan je cv en motivatiebrief naar vincent@stichtingdebaan.nl. We kijken ernaar uit om van je te horen en zullen snel contact met je opnemen.