donatie knop
Menu

Vacature Droomwolk

Belangrijkste verantwoordelijkheden:

– Beoordelen van droomaanvragen en communiceren met aanvragers over de status van hun verzoeken.
– Plannen en coördineren van alle activiteiten die nodig zijn om de droom te realiseren, inclusief het inzetten van vrijwilligers en het regelen van benodigde apparatuur.
– Het maken van een gedetailleerd schema voor de dag van de droomvervulling en het communiceren van dit schema naar alle betrokken partijen.
– Zorgen voor een soepele uitvoering van de dag, inclusief het regelen van eventuele maaltijden en het vastleggen van de ervaringen in foto’s en video’s.
– Het verzamelen van feedback en het documenteren van het hele proces, inclusief het maken van droomverslagen en het bijhouden van contact met de directie en het team van De Baan.

Gewenste kwalificaties:

– Sterke organisatorische vaardigheden en het vermogen om meerdere taken tegelijkertijd te beheren.
– Uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk.
– Een hart voor mensen met een verstandelijke beperking en een sterke motivatie om hun dromen waar te maken.
– Ervaring met projectmanagement en het werken met vrijwilligers is een pluspunt.
– Flexibiliteit en creativiteit om uitdagingen tijdens het proces aan te pakken.

Dit is een parttime functie op vrijwillige basis met de mogelijkheid om een waardevolle bijdrage te leveren aan het leven van anderen en een gemeenschap van betrokken individuen te versterken. Een hele mooie maar ook grote uitdaging die je natuurlijk niet alleen hoeft te doen. Er is nog een heel mooie team en samen met jou gaan we graag op zoek naar andere versterkingen (mocht dat nodig zijn).

Wil je meer weten? Wij gaan meer dan met je in gesprek. Als je geïnteresseerd bent in deze rol, stuur dan je CV en een korte motivatiebrief naar vincent@stichtingdebaan.nl. We kijken ernaar uit om van je te horen en samen dromen waar te maken bij De Droomwolk!

Bekijk hier een aantal dromen:

Of deze droom uit 2015: