donatie knop
Menu

Toestemming voor beeldmateriaal

Beste deelnemer/vertegenwoordiger,

Wij starten een vrijetijdscampagne om De Baan en onze activiteiten meer bekendheid te geven; denk hierbij aan posters en boekjes, maar ook buitenreclame.

Naast het bekender maken van De Baan willen we graag het bewustzijn in de maatschappij vergroten over mensen met een verstandelijke beperking. Lang niet iedereen kent mensen met een verstandelijke beperking of weet wat dit precies betekent. We willen graag laten zien wie onze deelnemers zijn, hoe divers deze groep mensen is en dat zij er mogen zijn!

Voor de campagne hebben we de medewerking van topfotograaf Sander Stoepker. Hij zet zich belangeloos in en gaat op een zorgvuldige manier deelnemers van De Baan portretteren. De foto’s worden gemaakt tijdens Baanactiviteiten, in een veilige, prettige omgeving. Er is een cultureel werker aanwezig om te ondersteunen. Natuurlijk krijgt elke deelnemer zijn/haar foto ook digitaal voor eigen gebruik.

We hopen dat je wilt meewerken aan een mooie campagne om mensen met een verstandelijke beperking ‘een gezicht’ te geven.

Hiervoor is het wel nodig dat we toestemming hebben om je te fotograferen en de foto’s te gebruiken. Ook vanwege de nieuwe privacywet wil De Baan dit natuurlijk goed met je regelen.

Dit kun je hieronder doen.

Als je nog vragen hebt, neem dan gerust contact met ons op.

Met vriendelijke groet,

Het Baan Team