donatie knop
Menu

het Pietenfeest

Stichting de Baan organiseert diverse activiteiten voor kinderen van 6 tot ongeveer 12 jaar door het jaar heen. Op deze pagina komen de activiteiten te staan voor de komende tijd en veranderen dus regelmatig. Uiteraard zijn broertjes/zusjes altijd welkom om mee te doen.

Voor de maand november hebben we twee hele gave activiteiten op het programma staan:

Op zaterdag 11 november om 17.15 uur is het Sint Maarten en gaan we samen langs onze buren om te zingen en snoep te halen. Daarna sluiten we af met onze kinderdisco van 18.00 uur tot 19.00 uur, waarbij iedereen mee kan eten (ook ouders) in de vorm van Hot Dogs. Na afloop van de kinderdisco is onze Tienerdisco “Music&More”. Tijdens de disco is er ook een mogelijkheid om mee te doen met de silent disco. De kosten zijn € 4,00 per kind (ouders zijn gratis)

Op zondag 26 november zien wij je graag bij de middag vol spelletjesactiviteiten voor pietjes tijdens het Pietenfeest. Dat beloofd gezellig te worden. Natuurlijk mag je ook je mama, papa, broer, zusje, opa en oma meenemen op deze feestelijke dag. Om 14.00 uur zijn jullie allemaal welkom om het feest te vieren, inloop is vanaf 13.45 uur. Om 16.00 uur is het feest weer afgelopen. Aanmelden kan tot en met 13 november in verband met de inkopen. Deze activiteit is gratis.