donatie knop

Disco Eksjun

Op de eerste vrijdag van de maand is het feest bij De Baan. Dan gaan de voetjes van de vloer op de vetste beats en de nieuwste hits. Elke maand een ander themafeest.

Op vrijdag 1 maart is het carnaval bij Disco Eksjun. Kom verkleed en dans en zing mee met de grootste carnavalskrakers Daarnaast zijn er nog andere leuke activiteiten en kan er vooral weer lekker (met elkaar) gedanst worden en gezellig met elkaar kletsen.

De komende maanden is Disco Eksjun op de volgende data: vrijdag 5 april, vrijdag 3 mei, vrijdag 7 juni en vrijdag 12 juli. De tijden zijn van 19.30 uur (half 8) tot 22.30 uur (half 11). De kosten zijn € 7,50 voor leden (zij betalen voor een jaar) en voor niet-leden € 10,00. Dat is inclusief 2 drankjes en hapjes. Opgeven hoeft niet, iedereen is welkom.