Disco Mix-it

WanneerZaterdag van 19.00- 22.00 uur
WaarWIJ Heemstede: De Luifel/Plexat
Prijs€ 7,- (incl. 2 drankjes)

Bij Disco Mix-it kun je je vrienden ontmoeten, nieuwe mensen leren kennen, dansen en genieten van themafeesten. Bij deze kleinschalige discoavond draait de vaste DJ altijd de nieuwste dance muziek. Zowel mensen met als zonder beperking zijn welkom. Mix-it vindt plaats in samenwerking met WIJ Heemstede. De eerstvolgende Mix-it van het najaar is op 30 oktober.

Kinderclub – nieuw –

Wanneerzaterdagochtend
Leeftijd6-12 jaar
Prijs€ 10,- per maand

Elke twee weken op zaterdagochtend is het feest bij de kinderclub. Leeftijdsgenootjes van 6-12 jaar ontmoeten elkaar, spelen samen en doen leuke activiteiten. Doe je ook mee?

Midgetgolf club – nieuw –

Sport en Ontspanning
Wanneeraantal zaterdagochtenden van 10.30-12.00 uur
LeeftijdVanaf 12 jaar
WaarWoon- en zorgcentrum Bodaan in Bentveld
Prijs€ 35,- voor 7 keer in april, mei en juni - 2 keer proefdraaien in september voor € 10,-
Music & More

WanneerIedere 2e zaterdag van de maand van 19.00-21.30 uur
Leeftijdvan 12 tot ± 20 jaar
Prijs€ 4,- per keer incl. 2 frisdrankjes

Iedere 2e zaterdag van de maand is het feest bij De Baan. Wil je lekker dansen of gezellig kletsen met andere leeftijdsgenoten? Dan is deze avond echt iets voor jou! De DJ zorgt voor leuke muziek, de zaal ziet er feestelijk uit en natuurlijk is er altijd wat lekkers te eten en drinken. Je ouders of begeleider kunnen in een andere ruimte koffiedrinken of bijvoorbeeld in de stad een hapje eten.

Schaatsles

Sport en Ontspanning
Wanneerzaterdag van 8.10-9.10 uur van okt t/m mrt
WaarIJsbaan Haarlem
Prijs€ 112,- voor 20 lessen

Wil je graag leren schaatsen? Kom dan bij onze schaatsclub! Er wordt lesgegeven op 3 niveaus. Op de binnenbaan oefenen de beginners en op de buitenbaan de gevorderden. Voor beginners zijn er schaatsen te leen. Eventueel zijn er speciale schaatsen die extra steun aan je enkels geven. Kun je al schaatsen? Train dan je conditie en oefen je techniek op de buitenbaan onder leiding van deskundige vrijwilligers.