Dagbesteding ’t Paleis

Wanneerma t/m vrij
Leeftijdvolwassenen
Prijsindicatie dagbesteding

Philadelphia en De Baan bieden dagbesteding in het pand van De Baan: ’t Paleis. Deelnemers worden begeleid door professionele krachten van Philadelphia en ervaren vrijwilligers van De Baan. Bekijk de flyer of het filmpje.

Dansen

Hobby's en cursussen
Wanneermaandag van 19.30-21.00 uur

Bij de dansclub leer je van de vrijwilligers de basispassen van bijvoorbeeld de Quickstep en de Chachacha. Na de pauze doe je eenvoudige groepsdansen op bekende danshits als de Macarena en Grease. De dansclub is een prettige plek om nieuwe mensen te ontmoeten en lekker te bewegen.

Kenniscafé

Recreatie en ontmoeting
Wanneerlaatste maandag van de maand van 19.00-21.00 uur
WaarDe Pletterij
Prijsneem wat geld mee voor een drankje

Bij het Kenniscafé heb je niet alleen een gezellige avond, maar bespreken we ook iedere maand een ander onderwerp, zoals vrije tijd, vriendschap, geld of muziek. De Baan organiseert het Kenniscafé samen met de leerwerkstudenten van de LFB. Kijk ook eens op www.lfb.nu. Meld je aan voor onze mailinglijst, dan krijg je het programma per e-mail toegestuurd.

’t Kookdiner – NIEUW

Hobby's en cursussen
Wanneermaandag van 17.30-20.00 uur
WaarLeskeuken Gunningschool - Haarlem Noord
Prijs€ 168,- (voor 12 avonden)

In kleine groepjes leer je van een kok en vrijwilligers allerlei lekkere gerechten klaarmaken. Er wordt altijd een hoofdgerecht en een toetje gemaakt. Na het koken ga je samen aan tafel voor het diner. Bekijk hier de flyer.

Muziek- en zangles

Kunst en cultuur
Wanneermaandag tussen 13.00-19.00 (in overleg)
Prijs€ 460,- (1 uur groepsles), € 615,- (1/2 uur privéles).

Wat is er leuker dan zelf leren muziek maken? Docente Astrid geeft les op keyboard of blokfluit. Ook geeft zij zangles. Als je niet kunt lezen, leer je de muzieknoten met behulp van kleuren. Je leert bekende Nederlandse liedjes en melodieën, maar ook Engelstalige popmuziek komt aan bod. Ieder jaar treden de muzikanten en zangers wel een keer op voor publiek.

Paardrijden

Sport en ontspanning
Wanneermaandagavond volgens rooster
WaarManege Kennemergaarde