donatie knop
Menu

Zomerpret Velsen 2024

De afgelopen jaren zijn er ontzettend leuke activiteiten in de gemeente Velsen georganiseerd en ook dit jaar zijn er een aantal activiteiten die stichting de Baan organiseert voor kinderen met een hulpvraag en hun broertjes en zusjes. Dit jaar hebben we 2 superleuke activiteiten op mooie locaties en met hele toffe docenten.

Op maandag 29 juli van 10.30 uur tot 13.30 uur zijn we te gast bij boerderij Zorgvrij in Spaarnwoude. Tijdens deze activiteit zien, proeven, voelen en ruiken de kinderen hoe een pannenkoek tot stand  komt. Onder leiding van de boer gaan ze melk tappen. Ze rapen eieren uit het kippenhok en als ze daar dan vervolgens meel van korenmolen aan toevoegen hebben ze alles verzameld om zelf  een heerlijke, biologische pannenkoek te bakken. Na het eten van de pannenkoek is er tijd om buiten op de speelplaats lekker vrij te spelen.

Op dinsdag 27 augustus van 10.00 uur tot 12.00 uur zijn we te gast in Huis van de Wijk de Dwarsligger in IJmuiden voor een geweldige theaterworkshop door Janna handgraaf van Wat1Drama. In deze activiteit ontdekken de kinderen hoe creatief ze zijn. Eerst gaan de kinderen een masker maken met elkaar. Als deze klaar is gaan de kinderen met hun innerlijke creativiteit aan de slag. Ze gaan theater maken op een laagdrempelige manier. Als de kinderen het moeilijk vinden, kunnen ze zich achter hun masker verschuilen of juist zich extra inleven in een ander persoon.

Beide activiteiten zijn voor kinderen met een verstandelijke beperking in de leeftijd 6 tot en met 12 jaar en hun broertjes en zusjes. Er zijn aan beide activiteiten geen kosten aan verbonden. Hieronder kun je je opgeven en aanmelden voor 1 of voor beide activiteiten.

Aanmelden Zomerpret 2024
Naam
Naam
Voornaam
Achternaam
Welke activiteit doe ik mee?