GayOkay

GayOkay is er voor HLBT-ers (homo, lesbisch, biseksueel, transgender) met een verstandelijke beperking. Gemiddeld één keer per kwartaal kunnen deelnemers elkaar bij GayOkay ontmoeten en samen leuke dingen ondernemen, zoals een grachtenparade, bbq, workshop of nieuwjaarsfeest. Je kunt alleen komen of samen met iemand.

GayOkay is een veilige plek waar je jezelf kunt zijn. Je kunt ook met je vragen bij de vrijwilligers terecht. Meld je aan voor onze mailinglijst, dan krijg je het programma per e-mail toegestuurd.

Hieronder een korte indruk van een aantal activiteiten:

Grachtenparade 2018:
Zaterdag 26 mei hebben deelnemers en vrijwilligers van GayOkay meegevaren in de Grachtenparade, die de afsluiting is van de Roze Week van Alkmaar. GayOkay sluit zich voor deze feestelijke dag al enkele jaren aan bij Café Hoezo Anders, een ontmoetingsgroep uit Alkmaar. Het prachtige weer maakte de kleurrijke parade tot een dubbel feest!

Grachtenparade 2018

Roze Kunstlijn 2017