donatie knop
Menu

Jarige Stichting De Baan maakt dromen waar!

De Baan organiseert al 45 jaar activiteiten voor mensen met een verstandelijke beperking in de regio Zuid Kennemerland! Dit werd zondag 19 november gevierd met een heleboel vrijwilligers en deelnemers: met een swingend dansfeest en een loungecafé om bij te praten en herinneringen op te halen.

Wethouder Jur Botter was aanwezig om de feestgangers toe te spreken. Tot slot werd op deze feestelijke dag ook het boekje Droom aan hem uitgereikt. Droom is de tweede speciale uitgave, waarin de droomverhalen staan van 15 deelnemers van De Baan. Enkele jaren geleden heeft De Baan De Droomwolk in het leven geroepen, waarbij vrijwilliger Cor Speelman samen met zijn droomteam dromen van deelnemers waarmaakt. Zo is er het verhaal van de zeemeermin, de vuilnisvrouw en de conducteur voor één dag. De Baan wil dat mensen met een verstandelijke beperking de gelegenheid krijgen om mooie ervaringen op te doen: bij activiteiten, bij dagbesteding, op vakantie of tijdens uitstapjes. Je lang gekoesterde droom waarmaken is ook zo’n mooie ervaring.

Hieronder een impressie van het feest:

Uitreiking aan Jur Botter

 

Droom!

 

Volle bak

 

Wijnbar buiten

 

Sleuteloverdracht directeur voor 1 dag

 

Foto booth

 

Polaroids foto booth

 

De Band: Roberto Galanto Trio

 

Cadeau door de schilderclub

 

Feesten maar