donatie knop
Menu

Actie: Verleg jij de grens voor Disco Eksjun ?

Vrijwilligers van Disco Eksjun (onderdeel van Stichting de Baan) in Haarlem organiseren al 45 jaar elke vrijdag een discoavond voor mensen met een verstandelijke beperking. Hier komen ongeveer 70 deelnemers en 15 vrijwilligers bij elkaar om samen een feestje te bouwen.

Tijdens het jaarlijkse ‘Discoweekend’ maakt  de groep elke keer een andere stad ‘onveilig’. Het hoogtepunt tijdens dit feestelijke weekend vol activiteiten is uiteraard dansen met het lokale uitgaanspubliek in een disco!

Veel van de discogangers zijn nog nooit buiten de landsgrenzen geweest. Na vele bestemmingen in Nederland (o.a. Maastricht, Groningen, Texel), gaat de reis deze keer naar Antwerpen. Er is er een actiepagina gestart op www.discoweekend.nl, zodat mensen en bedrijven de discogangers kunnen helpen over de landsgrenzen te kijken. De reden hiervoor? Niet iedereen heeft de financiële middelen om mee te gaan en Disco Eksjun wil het weekend graag voor elke deelnemer mogelijk maken. Kortom: Verleg jij de grens voor Disco Eksjun?