donatie knop
Menu

Verkiezingscafé druk bezocht

Het verkiezingscafé van woensdagavond 1 maart bij Stichting De Baan was druk bezocht en zeer geslaagd. De avond werd geleid door gastheren David (leerwerkstudent bij de LFB) en Wilbert (cultureel werker bij De Baan).

Iemand van ProDemos legde uit waarom iedere stem belangrijk is en hoe je moet stemmen. Er was een echt stemhokje en stembiljetten om te kunnen proefstemmen. Mensen van verschillende politieke partijen waren aanwezig om hun partij kort te presenteren en om vragen van bezoekers te beantwoorden. Vanuit de zaal kwamen zeer gevarieerde, kritische vragen en opmerkingen over bijvoorbeeld vervoer, werk en studie.

Het Verkiezingscafé werd georganiseerd door: Stichting De Baan, LFB Haarlem, De Hartekamp Groep, ProDemos, met medewerking van de SIG en MEE & De Wering.

Lees hier het krantenartikel in het Haarlems Dagblad.