Zomeruitjes waren geslaagd

25 augustus 2020

De zomerperiode is weer voorbij. Wij kijken terug op een geslaagde zomer met gezellige, aangepaste zomeruitjes in ons pand, zoals een high tea, bingo en BBQ.
Eerst hebben we ons pand Corona bestendig gemaakt. Verder hebben we goed nagedacht over de invulling van de uitjes en daar wat dingen aan veranderd: Bijvoorbeeld minder deelnemers, een andere tafelindeling en looproutes.
We hebben met elkaar veel plezier gehad en dat alles op een veilige manier. Ook zagen we dat veel deelnemers het enorm hebben gemist om elkaar en de vrijwilligers hier te ontmoeten.

We merkten dat er eigenlijk meer mogelijk was dan we in eerste instantie dachten. Het enthousiasme en de goede medewerking van zowel de deelnemers als de vrijwilligers hebben hier enorm bij geholpen.