Disco Eksjun weer van start

Beste disco deelnemers,

De vrijwilligers van Disco Eksjun hebben er weer zin in! Jij ook? Helaas nu nog geen polonaise, maar wel vanaf 4 september een heel leuk ander programma. Helemaal volgens de corona maatregelen: er staat desinfecteer gel bij binnenkomst voor je handen. Er kunnen 25 deelnemers in de grote zaal van De Baan want we houden 1,5 m afstand.

En dus moeten we gaan werken met inschrijvingen.

De vrijwilligers van de Disco helpen ons hierbij!
Daarom is het belangrijk dat je je elke week opgeeft via:

disco.eksjun.debaan@gmail.com

Heb je klachten (neus verkoudheid, hoesten, keelpijn, koorts, benauwdheid) dan ben je helaas niet welkom. Ook met lichte klachten mag je niet naar de disco komen. Belangrijk is dat je dit elke week goed bij jezelf checkt, zodat we zo min mogelijk risico lopen op Corona verspreiding.

Elke maand is er een nieuw programma, zie de flyer.

Ook betaal je nu per deelname op vrijdag. Als je in september 4 keer bent geweest, dan ontvang je een rekening voor 4 keer. Ben je 1x geweest, dan betaal je 1 x. Deze factuur ontvang je per post, na afloop.

Heb je vragen? Laat het ons dan weten. Telefonisch kan dat bij De Baan.
Opgeven voor de disco via de mail: disco.eksjun.debaan@gmail.com