Vrijdag t/m zondag

Wanneer22 t/m 24 oktober 2021
Leeftijd± 12-20 jaar
WaarStrokasteel Groningen

Elk jaar staat er een tienerweekend op het programma. We vertrekken vrijdagmiddag na schooltijd en komen zondag begin van de avond weer terug in Haarlem. We verblijven in een groepsaccommodatie in Nederland. In het weekend van 22 tot 24 oktober 2021 gaan we naar het strohotel Hayema Heerd in Oldehove (dezelfde locatie als vorig jaar de bedoeling was), waar we allerlei leuke activiteiten doen, samen eten en vooral veel lol maken.

vrijdag t/m zaterdag

Logeer Probeer – nieuw

Wanneerinfo volgt
Leeftijd± 12-20 jaar
Waarmaximaal half uurtje rijden van Haarlem
Prijsinfo volgt

Logeer Probeer is speciaal voor tieners die een heel weekend weg nog spannend vinden, maar wel graag 1 nacht uit logeren willen met leeftijdsgenoten en een leuke tijd willen hebben. Het is inclusief diner, overnachting, ontbijt, activiteit en lunch. Vrijdag vertrekken we om 18.00 en op zaterdag om 14.00 kun je weer opgehaald worden. Bij 6 deelnemers gaat het gegarandeerd door.

’t Kookdiner

Wanneermaandagen van 17.30-20.00 uur
WaarLeskeuken Gunningschool - Haarlem Noord
Prijs€ 171,05 (voor 12 avonden)

In kleine groepjes leer je van een kok en vrijwilligers allerlei lekkere gerechten klaarmaken. Er wordt altijd een hoofdgerecht en een toetje gemaakt. Na het koken ga je samen aan tafel voor het diner. Bekijk hier de flyer

Muziek- en zangles

Activiteiten voor kinderen en jongeren
Wanneermaandag tussen 13.30-19.00 uur (in overleg)
Prijs€ 468,30 (1 uur groepsles), € 625,05 (1/2 uur privéles).

Wat is er leuker dan zelf leren muziek maken? Docente Astrid geeft les op keyboard of blokfluit. Ook geeft zijn zangles. Als je niet kunt lezen, leer je de muzieknoten met behulp van kleuren. Je leert bekende Nederlandse liedjes en melodieën, maar ook Engelstalige popmuziek komt aan bod. Ieder jaar treden de muzikanten en zangers wel een keer op voor publiek.

Paardrijden

WanneerMaandag en dinsdag volgens rooster
WaarManage Vosse en Manege Kennemergaarde
Prijs€ 570,- v

Bij De Baan kun je ook paardrijden. Hier kun je op een plezierige, veilige manier de beginselen van het paardrijden leren. De lessen zijn toegankelijk voor zowel mensen met een verstandelijke als lichamelijke beperking. De lessen worden gegeven door gediplomeerde instructeurs, ondersteund door vrijwilligers. Kijk ook op www.spgk.nl

Paardrijden

WanneerMaandag en dinsdag volgens rooster
WaarManage Vosse en Manege Kennemergaarde
Prijs€ 570,- v

Wanneerdinsdag van 19.00-20.30 uur
Prijs€ 187,30

Door aan Yoga te doen word je je bewuster van je lichaam en voel je je rustiger. Het is een combinatie van lenigheid, kracht en flexibiliteit. Na een les heb je weer energie voor tien! Er wordt lesgegeven in een klein groepje, zodat er genoeg aandacht is voor iedereen.

Zwemclub Spetters

Wanneerdinsdag van 19.15-20.00 uur
WaarZwembad Nieuw Unicum
Prijs€ 198,50

Bij deze zwemclub leer je zwemmen voor een alternatief diploma. De diepte van het zwembad is op stahoogte en in het water zijn voldoende vrijwilligers aanwezig om je te assisteren. Dit is een ideale les voor zowel kinderen als volwassenen, die (nog) niet zo goed kunnen zwemmen of rustig aan het water willen wennen.

Disco Mix-it

WanneerZaterdag van 19.00- 22.00 uur
WaarWIJ Heemstede: De Luifel/Plexat
Prijs€ 7,- (incl. 2 drankjes)

Bij Disco Mix-it kun je je vrienden ontmoeten, nieuwe mensen leren kennen, dansen en genieten van themafeesten. Bij deze kleinschalige discoavond draait de vaste DJ altijd de nieuwste dance muziek. Zowel mensen met als zonder beperking zijn welkom. Mix-it vindt plaats in samenwerking met WIJ Heemstede.

Vriendenclub – nieuw –

Wanneerzaterdagochtend
Leeftijd6-12 jaar
Prijs€ 10,- per maand

Elke twee weken op zaterdagochtend is het feest bij de kinderclub. Leeftijdsgenootjes van 6-12 jaar ontmoeten elkaar, spelen samen en doen leuke activiteiten. Doe je ook mee?

Music & More

WanneerIedere 2e zaterdag van de maand van 19.00-21.30 uur
Leeftijdvan 12 tot ± 20 jaar
Prijs€ 4,- per keer incl. 2 frisdrankjes

Iedere 2e zaterdag van de maand is het feest bij De Baan. Wil je lekker dansen of gezellig kletsen met andere leeftijdsgenoten? Dan is deze avond echt iets voor jou! De DJ zorgt voor leuke muziek, de zaal ziet er feestelijk uit en natuurlijk is er altijd wat lekkers te eten en drinken. Je ouders of begeleider kunnen in een andere ruimte koffiedrinken of bijvoorbeeld in de stad een hapje eten.

Schaatsles

Wanneerzaterdag van 8.10-9.10 uur van okt t/m mrt
WaarIJsbaan Haarlem
Prijs€ 112,- voor 20 lessen

Wil je graag leren schaatsen? Kom dan bij onze schaatsclub! Er wordt lesgegeven op 3 niveaus. Op de binnenbaan oefenen de beginners en op de buitenbaan de gevorderden. Voor beginners zijn er schaatsen te leen. Eventueel zijn er speciale schaatsen die extra steun aan je enkels geven. Kun je al schaatsen? Train dan je conditie en oefen je techniek op de buitenbaan onder leiding van deskundige vrijwilligers.

Baanmaatjes

Activiteiten voor kinderen en jongeren
WanneerEen keer per maand op zondag
Leeftijd12 - 20 jaar
Waarvarieert per activiteit
Prijsvarieert per activiteit

Deze uitstapgroep is speciaal voor tieners. Een keer per maand op zondag trekt de groep er ’s middags op uit om leuke dingen te doen, zoals naar de film gaan, samen koken of een boottocht maken. Bij de Baanmaatjes kun je samen chillen, kletsen en op pad gaan met jongeren van je eigen leeftijd en nieuwe vrienden maken. Geef je naam en adres aan ons door; dan houden we je op de hoogte van de activiteiten.