Menu

Baanmaatjes programma voorjaar 2023

De Baanmaatjes is een club waar jongeren in de leeftijd 12 tot 18 jaar eens in de maand in het weekend bij elkaar komen. Op zaterdag of zondag is er een toffe activiteit die we samen met elkaar gaan doen. De verzamelplek is bij het clubgebouw van De Baan (Nauwe Geldelozepad 17, Haarlem) en van daaruit wordt er met een busje naar de activiteit gegaan met elkaar.

In het voorjaar van 2023 hebben we 3 activiteiten staan:

Op zondag 19 maart verzamelen we om 13.30 uur, daar maken we kennis en drinken we wat en gaan dan boogschieten. Om 17.15 uur zijn we weer terug bij de Baan.

Op zondag 23 april verzamelen we om 13.30 uur, daar drinken we wat en gaan dan bowlen. Om 17.15 uur zijn we weer terug bij de Baan.

Op zaterdag 13 mei verzamelen we in de ochtend bij de Baan en vertrekken dan naar Funpop (www.funpop.nl) voor een geweldige dag met mooie optredens (onder andere Frans Bauer) en gezelligheid. In de loop van de avond zijn we weer terug. De exacte tijden volgen nog, dan hangt voornamelijk af van de tijden dat Funpop wordt gehouden, dat is nog niet bekend.

Kosten voor deze 3 activiteiten zijn € 50,- (exclusief kaartje voor Funpop a € 31,50). Wil je niet met alle drie de activiteiten meedoen, dan zijn de kosten:

Boogschieten € 20

Bowlen € 20

Funpop € 25 (vervoer en eten, drinken en versnapering) en € 31,50 voor het kaartje.

Baanmaatjes inschrijfformulier
Naam
Naam
Voornaam
Achternaam
Adres
Adres
Postcode
Stad
Land
Aan welke activiteiten wil je meedoen?