Baan seizoen van start

25 augustus 2020

Beste deelnemers/familie/begeleiding,

De zomerperiode is weer voorbij. Wij kijken terug op een geslaagde zomer met gezellige, aangepaste zomeruitjes in ons pand, zoals een high tea, bingo en BBQ.
Eerst hebben we ons pand Corona bestendig gemaakt. Verder hebben we goed nagedacht over de invulling van de uitjes en daar wat dingen aan veranderd: Bijvoorbeeld minder deelnemers, een andere tafelindeling en looproutes.
We hebben met elkaar veel plezier gehad en dat alles op een veilige manier. Ook zagen we dat veel deelnemers het enorm hebben gemist om elkaar en de vrijwilligers hier te ontmoeten.

We merkten dat er eigenlijk meer mogelijk was dan we in eerste instantie dachten. Het enthousiasme en de goede medewerking van zowel de deelnemers als de vrijwilligers hebben hier enorm bij geholpen.

Het Baan seizoen start zoals altijd begin september.
De meeste clubs kunnen met wat kleine aanpassingen gewoon beginnen. Voor enkele clubs is het wat ingewikkelder en die starten niet meteen begin september. Als dat voor jouw club zo is, dan nemen we natuurlijk contact met je op.

Natuurlijk blijven we met zijn allen goed letten op 1,5 meter afstand houden en op de hygiëne.

Bekijk hier onze Corona Werkwijze.

Verder blijft ook gelden: Blijf thuis als je een van de volgende (ook milde!) symptomen hebt: neusverkoudheid, hoesten, benauwdheid of koorts.

Jullie hebben vast al gehoord dat de besmettingen momenteel weer toenemen. Uiteraard zijn we bij het organiseren van onze activiteiten afhankelijk van hoe het Corona virus zich ontwikkelt de komende tijd en welke maatregelen er genomen worden door de overheid.

Met vriendelijke groeten,

Namens het Baan Team