Vrijetijdsbesteding, sport en vakanties voor mensen met een verstandelijke beperking
Menu

Zomeruitjes 2020

De Baan heeft een aangepast zomerprogramma om op een leuke en veilige manier bij elkaar te komen:
Alle uitjes zijn in ons eigen pand.
We zijn met kleinere groepen.
We hebben strikte Corona maatregelen.

Kijk hier voor:

– De zomerkalender 2020 waar alle uitjes op staan.

– Aanmeldfomulier zomeruitjes 2020.

– Aanmeldformulier zomeruitjes 2020 voor groepen.

De Coronamaatregelen bij zomeruitjes in het kort.

Het volledige Corona protocol.

Dit zijn de uitjes voor deze zomer:

Borrel bingo
We spelen 2 rondes plaatjes-bingo met onze gezellige presentator. Natuurlijk zijn er weer veel leuke prijzen te winnen. Natuurlijk hoort er ook wat lekkers bij: Je krijgt een eigen snackplateau en 2 drankjes.

High tea
heb jij zin in een lekkere high tea lunch? Er zijn allerlei zoete en hartige hapjes om van te genieten. En natuurlijk allerlei soorten thee voor erbij. Schuif aan bij een van de gezellig gedekte tafels.

Zomer-Bioscoop
Het is weer tijd voor een gezellige zomerbioscoop bij De Baan. We kijken samen een leuke Nederlandstalige film, met drankjes en popcorn erbij.

Zomers Eetcafé
Ook deze zomer is het eetcafé weer open voor lekkerbekken. Je krijgt een heerlijke 3 gangen maaltijd en 2 drankjes erbij.

Pub Quiz
We spelen samen een gezellige quiz met verschillende rondes. In de quiz komt van alles terug: filmpjes, muziekvragen, leuke weetjes etc. Voor de winnaars is er een leuke prijs. Natuurlijk zorgen we ook voor drankjes en borrelhapjes.

Zomerse BBQ
In de zomer mag een heerlijke BBQ-maaltijd niet ontbreken, met lekker vlees (of vegetarisch), sauzen, salades, stokbrood met kruidenboter en natuurlijk verfrissende drankjes en een ijsje toe. En natuurlijk draaien we gezellige zomerse muziek op de achtergrond.