donatie knop

Vacature: Kok voor Kookclubs bij Stichting De Baan

Ben jij een gepassioneerde kok die graag zijn kookkunsten wil delen? Wil je iets betekenen voor mensen met een verstandelijke beperking? Dan is dit jouw kans!

Over Stichting De Baan: Stichting De Baan is een bruisende organisatie die zich inzet voor mensen met een verstandelijke beperking. Wij bieden een scala aan activiteiten en kookclubs waar onze deelnemers met veel plezier aan deelnemen. Onze prachtige keuken vormt het hart van deze activiteiten, waar gezelligheid en ontmoeting centraal staan.

Functieomschrijving: Als kok bij Stichting De Baan ben je verantwoordelijk voor het bereiden van maaltijden voor onze kookclubs. Je kookt met verse ingrediënten en houdt rekening met eventuele dieetwensen of allergieën van onze deelnemers. Je werkt nauw samen met begeleiders en vrijwilligers om samen een warme en gastvrije sfeer te creëren tijdens de kookactiviteiten.

Taken en verantwoordelijkheden:

• Bereiden van maaltijden voor de kookclubs volgens een vooraf opgesteld menu, vanaf september 2024 (start van het nieuwe seizoen).
  • Inkopen van benodigde ingrediënten in overleg met de organisatie.
  • Creëren van een gezellige en inclusieve sfeer waarin deelnemers elkaar ontmoeten en genieten van de maaltijd.
  • Schoonhouden en onderhouden van de keuken volgens de geldende hygiënenormen (samen met andere vrijwilligers).

Profiel van de ideale kandidaat:

• Ervaring als kok.
  • Affiniteit met het werken met mensen met een verstandelijke beperking.
  • Creatief, geduldig en in staat om een bijdrage te leveren aan een gezellige en inclusieve omgeving.

Wat bieden wij:

• De gezelligste stichting van Haarlem.
  • Een inspirerende en dynamische werkomgeving.
  • Mogelijkheid om je kookvaardigheden in te zetten voor een goed doel.
  • Een enthousiast team van collega’s en vrijwilligers.
  • Flexibiliteit in werktijden (één keer per maand bespreekbaar).

Sollicitatieprocedure: Ben jij enthousiast geworden over deze functie? Stuur dan je CV en een korte motivatiebrief naar team@stichtingdebaan.nl. Voor vragen over de vacature kun je ook contact opnemen via 023 531 4463. We kijken uit naar je sollicitatie!

Diversiteit wordt bij Stichting De Baan gewaardeerd. We moedigen daarom iedereen aan om te solliciteren, ongeacht leeftijd, geslacht, seksuele geaardheid, etniciteit, religie of handicap.