donatie knop

Vacature: Gastvrouw/Gastheer voor De Vrijbuiters

Ben jij een gastvrije persoon die houdt van gezelligheid en spelletjes? Wil je anderen ontmoeten en bijdragen aan een warme sfeer? Dan is dit jouw kans!

Over De Vrijbuiters: De Vrijbuiters is een club voor mensen die in het weekend graag anderen willen ontmoeten en op zoek zijn naar gezelligheid. Bij De Vrijbuiters kun je zelf kiezen wat je leuk vindt om te doen, zoals puzzelen, creatief bezig zijn, kletsen of spelletjes spelen. Onze activiteiten vinden plaats op zaterdagochtend en starten vanaf september.

Functieomschrijving: Als gastvrouw/gastheer bij De Vrijbuiters ben je het gezicht van onze club. Je verwelkomt deelnemers en zorgt voor een warme en gastvrije omgeving. Je bent creatief in het bedenken van activiteiten en kunt goed inspelen op de wensen van onze leden. Samen met andere vrijwilligers zorg je ervoor dat iedere zaterdagochtend een gezellige en plezierige ervaring wordt voor iedereen.

Taken en verantwoordelijkheden:

• Verwelkomen van deelnemers en zorgen voor een hartelijke ontvangst.
  • Organiseren van activiteiten zoals spelletjes, puzzels, creatieve workshops, etc.
  • Creëren van een ontspannen en inclusieve sfeer waarin deelnemers zich thuis voelen.
  • Samenwerken met andere vrijwilligers om De Vrijbuiters tot een succes te maken.

Profiel van de ideale kandidaat:

• Enthousiast en gastvrij, met een passie voor gezelligheid en sociale interactie.
  • Affiniteit met activiteiten zoals puzzelen, creatief bezig zijn of spelletjes spelen.
  • Goede communicatieve vaardigheden en in staat om een positieve sfeer te bevorderen.
  • Flexibel en bereid om elke zaterdagochtend beschikbaar te zijn vanaf september.

Wat bieden wij:

• Een leuke en stimulerende vrijwilligersfunctie waarin je jouw sociale vaardigheden kunt ontwikkelen.
  • De kans om bij te dragen aan het welzijn van anderen in een informele setting.
  • Een gezellige clubomgeving met ruimte voor eigen initiatief en ideeën.

Sollicitatieprocedure: Ben jij enthousiast geworden over deze functie? Stuur dan je CV en een korte motivatiebrief naar team@stichtingdebaan.nl. Voor vragen over de vacature kun je ook contact opnemen via 023 531 4463. We kijken uit naar je sollicitatie!

Diversiteit wordt bij Stichting De Baan gewaardeerd. We moedigen daarom iedereen aan om te solliciteren, ongeacht leeftijd, geslacht, seksuele geaardheid, etniciteit, religie of handicap.