donatie knop
Menu

Ontdek jouw passie bij Stichting De Baan – Vrijwilligers Vacatures

Bij Stichting De Baan hebben we een aantal vacatures die jouw passie en talent kunnen benutten. Maar nog belangrijker: we zijn altijd bereid om samen met jou een vacature te creëren die aansluit bij waar jij energie van krijgt en waarin je echt kunt schitteren.

Breng jouw passie tot leven!

Hierbij een greep uit de huidige vacatures bij stichting de Baan:

  • Kok: Kook maandelijks met anderen voor mensen met een verstandelijke beperking in onze goed uitgeruste keuken. Bekijk hier de vacature.
  • Disco Vrijwilliger: Maak van onze vrijdagavond Disco Eksjun dé plek waar iedereen wil zijn. Bekijk hier de vacature.
  • Marketing Specialist: Wil je echt impact maken? Help ons onze boodschap te verspreiden en meer mensen te bereiken. Bekijk hier de vacature.
  • Gastvrouw/Gastheer: Ben jij een gastvrije persoon die houdt van gezelligheid en spelletjes? Wil je anderen ontmoeten en bijdragen aan een warme sfeer? Dan is dit jouw kans! Bekijk hier de vacature.

Jouw inzet, onze missie:

Bij Stichting De Baan geloven we in de kracht van vrijwilligerswerk en de impact die we samen kunnen maken. Of je nu solliciteert op een bestaande vacature of samen met ons een nieuwe functie creëert, wij bieden een warme en ondersteunende omgeving waar je jouw talent kunt ontwikkelen en inzetten voor een goed doel. De koffie staat klaar voor een kennismaking!

Samen impact maken?

Neem contact met ons op via 023 531 4463 of kom langs voor een kopje koffie en vertel ons waar jij energie van krijgt. Samen maken we Stichting De Baan een plek waar iedereen zich thuis voelt en kan bijdragen aan een waardevolle gemeenschap.

Diversiteit wordt bij Stichting De Baan gewaardeerd. We moedigen daarom iedereen aan om te solliciteren, ongeacht leeftijd, geslacht, seksuele geaardheid, etniciteit, religie of handicap