DJ Cursus

Wanneergaat helaas niet door in het najaar van 2017
WaarDe Luifel
Prijs€ 65,- voor 5 lessen + 1 optreden

Lijkt het jou fantastisch om zelf te leren draaien als een DJ? Onder leiding van een ervaren DJ leer je de basis van mixen en draaien. Na afloop de lessen krijg je de kans om als DJ te draaien op een discoavond. Deze cursus biedt De Baan aan in samenwerking met WIJ Heemstede.

Paardrijden bij SPGK

Kinderen en Tieners
WanneerMaandag en dinsdag volgens rooster
WaarManage Vosse en Manege Kennemergaarde
Prijs€ 560,- voor naschoolse lessen, € 840,- voor ruiters Mytylsachool incl. vervoer

Via De Baan kun je je aanmelden voor paardrijden bij de SPGK. Bij de SPGK kun je op een plezierige, veilige manier de beginselen van het paardrijden leren. De lessen zijn toegankelijk voor zowel mensen met een verstandelijke als lichamelijke beperking. De lessen worden gegeven door gediplomeerde instructeurs, ondersteund door vrijwilligers. Kijk ook op www.spgk.nl

Wanneerdinsdag van 19.00-20.30 uur

Door aan Yoga te doen word je je bewuster van je lichaam en voel je je rustiger. Het is een combinatie van lenigheid, kracht en flexibiliteit. Na een les heb je weer energie voor tien! Er wordt lesgegeven in een klein groepje, zodat er genoeg aandacht is voor iedereen.

Zwemclub Spetters

Wanneerdinsdag van 19.15-20.00 uur
WaarZwembad Nieuw Unicum

Bij deze zwemclub leer je zwemmen voor een alternatief diploma. De diepte van het zwembad is op stahoogte en in het water zijn voldoende vrijwilligers aanwezig om je te assisteren. Dit is een ideale les voor zowel kinderen als volwassenen, die (nog) niet zo goed kunnen zwemmen of rustig aan het water willen wennen.

Zoek op onze activiteiten per dag

- Maandag - Dinsdag - Woensdag - Donderdag - Vrijdag - Zaterdag - Zondag