Paardrijden bij SPGK

WanneerMaandag en dinsdag volgens rooster
WaarManage Vosse en Manege Kennemergaarde
Prijs€ 560,- voor naschoolse lessen, € 840,- voor ruiters Mytylsachool incl. vervoer

Via De Baan kun je je aanmelden voor paardrijden bij de SPGK. Bij de SPGK kun je op een plezierige, veilige manier de beginselen van het paardrijden leren. De lessen zijn toegankelijk voor zowel mensen met een verstandelijke als lichamelijke beperking. De lessen worden gegeven door gediplomeerde instructeurs, ondersteund door vrijwilligers. Kijk ook op www.spgk.nl

Paardrijden bij SPGK

WanneerMaandag en dinsdag volgens rooster
WaarManage Vosse en Manege Kennemergaarde

Wanneerdinsdag van 19.00-20.30 uur

Door aan Yoga te doen word je je bewuster van je lichaam en voel je je rustiger. Het is een combinatie van lenigheid, kracht en flexibiliteit. Na een les heb je weer energie voor tien! Er wordt lesgegeven in een klein groepje, zodat er genoeg aandacht is voor iedereen.

Zwemclub Spetters

Wanneerdinsdag van 19.15-20.00 uur
WaarZwembad Nieuw Unicum

Bij deze zwemclub leer je zwemmen voor een alternatief diploma. De diepte van het zwembad is op stahoogte en in het water zijn voldoende vrijwilligers aanwezig om je te assisteren. Dit is een ideale les voor zowel kinderen als volwassenen, die (nog) niet zo goed kunnen zwemmen of rustig aan het water willen wennen.

Zwemles De Waterrakkertjes

Wanneerwoensdag van 18:05-18:35 uur
Leeftijd6-12 jaar
WaarZwembad Nieuw Unicum

In een klein groepje van maximaal 9 kinderen word je opgeleid voor het Nationaal A-diploma van de NPZ-NRZ. Tijdens een kennismakingsles wordt gekeken wat je al kunt en of de Waterrakkertjes een geschikte manier is om je zwemdiploma te halen. Met ondersteuning van plaatjes leer je de basiselementen van het zwemmen.

Sport Moves

Wanneerdonderdag van 19.00-20.00 uur
WaarGymzaal Het Schoter

Bij Sport Moves sport je iedere week een uur onder begeleiding van Mandy Langbroek. Basketbal, voetbal, hockey, tikspellen en andere zaalsporten komen aan bod. Spelenderwijs train je je conditie en uithoudingsvermogen.

Schaatsles

Wanneerzaterdag van 8.10-9.10 uur van okt t/m mrt
WaarIJsbaan Haarlem
Prijs€ 107,- voor 20 lessen

Wil je graag leren schaatsen? Kom dan bij onze schaatsclub! Er wordt lesgegeven op 3 niveaus. Op de binnenbaan oefenen de beginners en op de buitenbaan de gevorderden. Voor beginners zijn er schaatsen te leen. Eventueel zijn er speciale schaatsen die extra steun aan je enkels geven. Kun je al schaatsen? Train dan je conditie en oefen je techniek op de buitenbaan onder leiding van deskundige vrijwilligers.